Blog a sikeres vizsgához

2016-12-30 Blog szerkesztő

18 MK Autósiskola

Újévi fogadalmak a 2017-es évre - avagy emeljük az autóvezetést egykövetkező szintre!

 

boldog-uj-evet-18-mk-autosikolaMár csak alig több, mint egyetlen nap van hátra a 2016-os évből. Mindannyian rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk az elmúlt eseménydús évben. Biztosan többször előfordult Önnel is, hogy valamit folyton elfelejtett az autójával kapcsolatban, különböző jelzéseket nem vett komolyan, esetleg nem mindig használta az irányjelzőjét? Semmi gond, a 2017-es évre – a „szokásos” életmódváltás mellé - remekül elfér pár autóvezetéssel kapcsolatos újévi fogadalom. Összegyűjtöttünk párat a kedvenceink közül, hogy kedvére válogathasson köztük.


2016-12-06 Blog szerkesztő

Út a jogosítványig - avagy gondoljunk a villamos szabályokra is!

Út a jogosítványig

villamosszabalyok-a-kreszben-ut-a-jogositvanyig

Rengeteg előnye van a jogosítványnak. Van, akinek a mindennapjaihoz, van, akinek a munkájához elengedhetetlen. Manapság nagyon egyszerű jogosítványt szerezni, hiszen rengeteg autósiskola várja a tanulóvezetőket, és készíti fel őket a KRESZ, majd az autóvezetés vizsgára.

 


2016-10-31 Blog szerkesztő

Készüljünk fel az őszi és téli autóvezetésre

Készüljünk fel az őszi és téli autóvezetésre

teli-autovezetes-18mk


2016-10-12 Blog szerkesztő

Az őszi vezetés veszélyei friss jogosítvány tulajdonosainak

Az őszi vezetés veszélyei friss jogosítvány tulajdonosainak

Őszi autóvezetés

Jogosítványt nem csak nyáron lehet szerezni, hanem bármelyik évszakban. Természetesen mindegyik évszaknak megvan a maga sajátossága, így veszélye is. Nyáron például a nagy meleg teheti kellemetlenné az autóvezetést mind a friss jogsisoknak, mind azoknak, akiknek régóta van jogosítványuk.

De mi a helyzet az őszi vezetéssel?


2016-10-04 Blog szerkesztő

Vezetés Újpalota, Zugló, Rákospalota, és Pestújhely útjain

Vezetés Újpalota, Zugló, Rákospalota, és Pestújhely útjain

Vezetés Újpalota, Zugló, Rákospalota, és Pestújhely útjain

Amikor a megfelelő autósiskola kiválasztására kerül sor, a leendő vezetők általában a környék adottságait is figyelembe veszik. Hiszen vezető ismerőseinktől folyamatosan halljuk a különböző környékek sajátosságait, mire kell figyelni, hol van bonyolult villamossíneket keresztező útvonal, vagy bármilyen más dolog, ami miatt fokozott figyelemre van szükség.

 


2016-09-22 Blog szerkesztő

Hogyan válasszunk autósiskolát Budapesten?

Hogyan válasszunk autósiskolát Budapesten?

Hogyan válasszunk autósiskolát Budapesten?

Manapság rengeteg autósiskolában szerezhetünk jogosítványt Budapesten. De milyen is a megfelelő autósiskola? Legyen az kicsi, nagy, a belvárosban vagy a város szélén a lényeg az, hogy a tanulók azt kapják, amire befizetnek.

Néhány iskola neve, marketingtevékenységének köszönhetően, eleve benne van az emberek fejében, így amikor valakinek felmerül az igénye a jogosítvány megszerzésére, egyből egy nagynevű iskolához fordul. De vajon valóban ez a megfelelő módja a megfelelő autósiskola kiválasztásának?


2016-09-16 Admin

Tanfolyamaink kéthetente indulnak.

Az oktatást minden nap (az elsőt kivéve) délután 17 órától kezdjük,hét alkalommal kell résztvenni a tanfolyamon öszesen 28órát vesz igénybe két héten belül.
Igény szerint délelőtti vagy hétvégi időpont is lehetséges.


2016-09-15 Tóth Zoltán

GYAKOROLJON VEZETNI!

Már megvan a jogosítványa de nem vezetett évek óta?
Úgy érzi, gyakorlatra kellene szert tennie, hogy biztonságosan vezessen?